Megváltozott elérhetőség
Tel: 06 30 220-5220

A Vetlanda Kft. folyamatosan vállal megbízásokat a Sapa nyílászárók gyártására, szerelésére. Vállaljuk kül- és beltéri ajtók, ablakok szerelésén kívűl üvegfalak, üvegtetők, télikertek, tűzálló szerkezetek (ÉMI által bevizsgált), kézi- és automata tolóajtók elkészítését is egyedi tervek szerint, igénytől függően RAL, NCS, színskála szerint porszórva, vagy különböző színeseloxált felületkezeléssel, az építésügyi előírásoknak megfelelő minőségű hőszigetelő illetve biztonsági üvegezéssel.

Az építészeket, építészirodákat tervezői segédlettel, tanácsadással segítjük, és igyekszünk a változó igényeknek megfelelően, dinamikusan alakítani az alumínium profilrendszerekből kialakítható nyílászárók skáláját.
Az árajánlatokkal és kivitelezői megoldásokkal a fővállalkozókat illetve kivitelezőket támogatjuk. Az évek során több, Magyarországon jelentős szerepet betöltő fővállalkozó és kivitelező cégekkel is együtt dolgoztunk.

A Vetlanda Kft. tagja az ALUTÁ-nak és 2001 óta EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert is működtet.

Készséggel állunk a tervezők, kivitelezők és beruházók rendelkezésére árajánlatok, beépítési csomópontok és részletrajzok készítésével is.
(-) szövegméret (-)
(+) szövegméret (+)